Skræddersyede løsninger​

Som kunde i Sundhedsordningen.dk er der mange muligheder. Uanset om I allerede har taget stilling til, hvilke sundhedstilbud jeres ansatte skal have, eller I ønsker sparring for at opnå det bedste resultat, så står vi til rådighed med vores ekspertise og erfaring, så I får en samlet sundhedsordning eller supplerende elementer, som er de helt rette for jer.

Nedenstående er nogle af de muligheder, vi udbyder i Sundhedsordningen.dk enten som individuelle tilbud eller som en del af en større ordning.

Fysioterapi

​Det fysioterapeutiske område er særdeles omfattende og veldokumenteret. En fysioterapeutisk behandling kan indeholde bløddelsbehandling (inkl. massage), ledmobilisering, ledmanipulationer, udspændinger og eventuelt medicinsk akupunktur. Ligeledes er det en fysioterapeut, som arbejder med holdningskorrektioner i arbejdssituationer og vejledning og øvelser for typiske smerter ved arbejde såsom øvelser mod nakke-/skulder-/rygspændinger, musearm, tennisalbue, dårlig holdning og smerter fra ensidigt gentaget arbejde (EGA). En fysioterapeut arbejder også med vejledning i forhold til træning samt skadesforebyggende og rehabiliterende øvelser. Det vil sige, at jeres medarbejdere får mulighed for at få den rette behandling og vejledning før, under og efter et problem er opstået.

Ved en fysioterapeutisk 1. konsultation bliver der opført en journal og lavet en grundig undersøgelse i relation til det problem din henvisning drejer sig om.

Sundhedsprofiler

En sundhedsprofil kan bruges til at kortlægge resultatet af ens nuværende livsstil. Kortlægningen kan derefter bruges til at ændre livsstilen målrettet og specifikt. Ved at lave løbende målinger øges motivationen og succesraten, hvilket vil være med til at bevare gejsten for den enkelte medarbejder.

En sundhedsprofil kan bestå af følgende elementer:​

  • Blodtryksmåling
  • Fedtmåling
  • BMI-måling
  • Blodsukkermåling
  • Konditionsmåling
  • Styrkemåling
  • Kostvurdering
  • En analyse af dit aktivitetsniveau

Elementerne i en sundhedsprofil kan sammensøttes efter eget ønske; det mest fyldestgørende og nuancerede svar opnås, hvis alle elementerne inkluderes.
En sundhedsprofil er et tilbud til medarbejderen, hvor virksomheden giver en unik mulighed for at hjælpe sine ansatte til at få en egenforståelse for sammenhængen mellem det at have det godt og tage ansvar for sig selv. Hvis en sundhedsprofil følges op med andre sundhedstilbud, kan den være med til at mindske sygefraværet markant idet medarbejderen kan få hjælp til at ændre livsstil og derigennem øge sin sundhed.
At kombinere en sundhedsprofil med tilbud om behandling eller træning på arbejdspladsen er en god investering hen mod at højne energi, fysisk formåen og arbejdsglæde.

Massage/fysioterapi: 30 min.

Massage/fysioterapi: 60 min​

Kostvejledning

Kostvejledning er med til at skabe yderligere fokus på, hvad sund livsstil kan gøre for hver enkelt medarbejder. Det er således et godt supplement til andre sundhedstilbud, da netop kostens sammensætning har stor betydning for en energifyldt hverdag samt fysisk og psykisk formåen. Kostvejledning kan udføres som generel vejledning til en gruppe af medarbejdere eller kan udføres som individuel analyse og vejledning af den enkelte medarbejder.​

Arbejdspladsvurdering

Få en fysioterapeut til at gennemgå arbejdsstationer, så jeres medarbejdere arbejder ergonomisk korrekt og derved får færre arbejdsrelaterede skader. Der vil være fokus på forebyggelse af arbejdsrelaterede skader ved at justere bordhøjde, skærmhøjde, skærmafstand, stolehøjde, siddestilling, tastaturhøjde etc.​

Zoneterapi

Zoneterapi bruges forskelligt fra person til person: som afstresning, til at vedligeholde en god sundhedstilstand eller som wellness. Zoneterapi kan have en god effekt på blandt andet allergi, migræne, led og muskelsmerter, museskader, stress og styrkelse af immunforsvaret.

Teorien bag zoneterapi går ud på at kroppens organer og muskler er forbundet med et zonepunkt på foden, en såkaldt reflekszone. Ved at behandle de ømme zoner med forskellige massage- og trykformer kan organerne via øget blodgennemstrømninger og lymfecirkulation blive stimuleret til en bedre funktion og genoprettelse kroppens balance).​

Osteopati

Behandlingen inddrager mange områder og strukturer, som på forskellig vis påvirker hinanden. Formålet med behandlingen er at optimere kroppens selvhelingsmekanismer. Forudsætningen for at kroppen kan aktivere disse mekanismer er, at kroppen er i balance, og der ikke er nogle blokeringer tilstede. Smerte og nedsat funktion er netop tegn på ubalance eller blokeringer i kroppen.
Osteopaten identificerer ubalancer mellem knogler, muskler , bindevæv, organer, nervesystem og kredsløb. Disse ubalancer korrigeres ved at bruge teknikker som mobilisering og nøjagtige manipulationer af kroppens led samt udspænding og aktiv behandling af muskulaturen.

Osteopati i Sundhedsordningen.dk praktiseres kun af færdigudannede behandlere (Osteopat D.O.)​

Træning

Holdtræning er en god mulighed for yderligere at sikre, at jeres hensigt med sundhedsordningen opfyldes.

Pilates og yoga: Giver ro og fokus. Styrker udholdenhed, kropsholdning og forebygger skader relaterede til arbejdsstillinger.

Løbehold – træner jeres medarbejdere i udholdenhed og kondition inden for Danmarks hurtigst voksende sportsgren. Er I en virksomhed med stærk konkurrencementalitet, kan holdtræningen bruges til at træne performance op til arrangerede løb så som DHL, maraton etc.

Afspændingshold – Godt til at styrke roen i hverdagens travlhed.

Kredsløbshold – Hvis I ønsker fokuseret vægttab, velvære og mere energi.

Personlig træning: fokuserer på den enkelte medarbejders specifikke problemstilling og definerede mål.

I sundhedsordningen.dk skræddersys mulighederne for træning til hver enkelt virksomheds behov. Ring og lad os tale om, hvilken form for træning, der passer bedst til jeres virksomhed.​

Sundhedskurser

Det er muligt at afholde forskellige sundhedskurser i virksomhedsregi eksempelvis rygestopkurser og vægttabskurser. At kurserne afholdes lokalt i virksomheden skaber samhørighed og fælles kultur, og kan være medvirkende til at flere medarbejdere tilmelder sig. Derudover kan gruppedynamikken være med til at skabe et godt fundament for at “løfte i flok”.

Kurserne kan også foregå som individuelle forløb, hvor det er muligt at skræddersy yderliger​

Bliv kontaktet​

Udfyld nedenstående formular for at blive kontaktet af Sundhedsordningen.dk.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os​

Sundhedsordningen.DK ApS

Gentoftegade 52, 2, 2820 Gentofte

- Klik for rutevejledning

E-mail: jens@sundhedsordningen.dk

CVR: 40622276

⬅ Tilbage til forsiden

Nyheder​

Følg med på Facebook​