VI STÅR BAG JER

Sundhedsordningen.dk drives af et kompetent team, som har stor erfaring med projektledelse, forebyggelse og behandling samt implementering af sundhedsfremmende tiltag. Derudover er der tilknyttet en række af behandlere, som medfører, at sundhedsordningen.dk kan tilbyde et utal af kombinationer indenfor sundhedsordninger.

sundhedsordningens_medarbejdere_jens

JENS LYNGSØ
ADMINISTRERENDE DIREKTØR & GRUNDLÆGGER

Fysioterapeut P.Ba.
Klinikejer – Gentofte Fysioterapi
Jens har mange års erfaring som behandler og klinikejer. Især ryg- og nakkeproblemer, idrætsskader og akupunktur til muskulære smerteproblematikker har været Jens’ interesse. Jens har været håndboldspiller på eliteniveau i over 15 år, og han har stor erfaring med forebyggelse og behandling af idrætsskader. Desuden er Jens tilknyttet flere håndboldhold i 1. division, hvor han har både en behandlende og rådgivende funktion i forhold til idrætsskader.

I sundhedsordningen.dk er Jens ansvarlig for salg, rådgivning og udvikling.

Mail: jens@sundhedsordningen.dk

sundhedsordningens_medarbejdere_rim

RIM EL SAMMAA-ARU
UDVIKLINGSDIREKTØR & GRUNDLÆGGER

Fysioterapeut P.Ba. Klinikejer – Strandvejens Fysioterapi & Træning

Rim har mange års erfaring med behandling, hvor personlig træning har været en stor del af hendes dagligdag. Hendes erfaringer, motivation og gode råd har hun givet videre i bogen “Vær din egen personlige træner”, som udkom i september 2010.
Rim har også erfaring med rygestopkurser, arbejdspladsvurderinger og som konsulent i forbindelse med implementering af sunde tiltag. Har desuden en Master i Fitness, aktiv livssstil & læring.

I sundhedsordningen.dk er Rim ansvarlig for salg, rådgivning og udvikling. Ligeledes er Rim ansvarlig for sundhedsprofiler og – kurser.

Mail: rim@sundhedsordningen.dk

JACOB HØIBY
ØKONOMIDIREKTØR & GRUNDLÆGGER

Fysioterapeut P.Ba. Klinikejer – Gentofte Fysioterapi

Jacob har mange års erfaring som behandler og klinikejer. Han har især haft interesse for forebyggelse og behandling af ryg- og nakkeproblemer samt andre arbejdsrelaterede skader. Som tidligere klatreinstruktør, maratonløber og bjergbestiger er idrætsskader og skulderskader ligeledes et af Jacobs specialer.

I sundhedsordningen.dk er Jacob ansvarlig for økonomi og regnskab.

Mail: jacob@sundhedsordningen.dk
[/column]